• No products in the cart.
Shop by our top categories...
Search result for:

Tuna burger

Sastojci:

  • 600 g tune
  • 2 jaja
  • 300 g sjemenog ulja
  • 0,5 dcl maslinovog ulja
  • 1 limun
  • jušna žlica octa
  • 50 g dimljene mljevene paprike
  • 200 g rajčice
  • 250 g zelene salate
  • sol i papar
  • peciva za burgere

Tunjevinu iskosajte, začinite paprom, soli i dimljenom paprikom i napravite pljeskavice. Luk narežite i dinstajte dok skroz ne omekša. Nakon toga u visokoj posudi izblendajte jedno jaje i jedan žumanjak, sjemeno ulje, limunov sok, ocat, sol i dimljenu papriku da biste napravili majonezu. Prerežite peciva i zagrijte ih na tavi, a meso tune pecite dvije minute sa svake strane. Na kraju ostaje serviranje – u pecivo ubacite ispečenu tunu, a zatim dodajte karamelizirani luk, vašu domaću majonezu, salatu i rajčicu.

hrHR